Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El o la responsable de propietat intel·lectual i patents avalua la solidesa d'una patent o d'altres formes de protecció dels drets de propietat intel·lectual. Per això, es tracta d'una persona experta en la legislació en aquest camp i, alhora, coneix el nou marc legislatiu en què cal negociar la cessió d'aquests drets.

Tasques

  • Estudia i interpreta la normativa relativa al dret de propietat intel·lectual i les patents.
  • Analitza les condicions en què es pot garantir la protecció dels drets de propietat intel·lectual.
  • Assessora les empreses i institucions públiques sobre les condicions de salvaguarda dels drets de propietat que figuren en els seus actius.
  • Investiga, documenta i prepara casos en què s'han interposat denúncies per la vulneració de la normativa vigent en matèria de competència.
  • Assessora les empreses i institucions sobre les estratègies més adients per optimitzar el valor de la seva cartera de drets de propietat intel·lectual.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE