Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Expert/a en centre de mecanitzat.

Descripció

Els centres de mecanitzat són màquines-eines polivalents que treballen per arrencada de ferritja i que realitzen diversos tipus d'operacions (tornejament, fresatge, perforat, mandrinatge...) sobre una mateixa peça metàl·lica. L'operari/ària du a terme la regulació de la màquina i vigila la realització de les peces de forma automàtica, en base a un programa preestablert, introduint les dades de mecanització en el control numèric. L'operari/ària del centre de mecanitzat depèn del/de la cap de planta o del/de la director/a de producció.

Tasques

  • Prepara el centre de mecanitzat per produir la peça, d'acord amb les dades donades pel departament de producció.
  • Supervisa les operacions de mecanitzat.
  • Controla que les peces o productes fabricats pel centre de mecanitzat compleixen els nivells de qualitat indicats en les especificacions tècniques en les ordres de fabricació.
  • És responsable del manteniment del centre de mecanitzat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE