Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la tècnic/a especialista en motor i sistemes auxiliars de les embarcacions esportives i de recreació centra la seva activitat en el desenvolupament d'operacions de reparació i manteniment del motor, sistemes de propulsió i govern i màquines. Aquestes tasques suposen la instal·lació i manteniment de motors i les seves peces, comprovant el funcionament dels sistemes auxiliars a nivell mecànic i realitzant les substitucions que es considerin pertinents mitjançant l'ús de procediments establerts i complint les especificacions de seguretat, prevenció de riscos laborals i mediambientals requerits.
Treballa principalment en petites empreses que realitzen el manteniment, la reparació i la reconversió d'embarcacions d'esbarjo i iots.

Tasques

  • Revisa i realitza el manteniment del motor de les embarcacions, en especial dels seus sistemes auxiliars.
  • Realitza exàmens i executa els procediments de detecció pertinents per identificar possibles avaries en el motor. Desmunta les peces mecàniques del motor defectuoses i les substitueix.
  • Desenvolupa tasques electromecàniques de manteniment i instal·lació de plantes propulsores, màquines i sistemes auxiliars del motor d'embarcacions esportives i d'esbarjo.
  • Identifica i col·labora en la planificació dels treballs a realitzar amb la resta de l'equip tècnic especialista.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE