Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la tècnic/a especialista en motor i sistemes auxiliars de les embarcacions esportives i de recreació centra la seva activitat en el desenvolupament d'operacions de reparació i manteniment del motor, sistemes de propulsió i govern i màquines. Aquestes tasques suposen la instal·lació i manteniment de motors i les seves peces, comprovant el funcionament dels sistemes auxiliars a nivell mecànic i realitzant les substitucions que es considerin pertinents mitjançant l'ús de procediments establerts i complint les especificacions de seguretat, prevenció de riscos laborals i mediambientals requerits.
Treballa principalment en petites empreses que realitzen el manteniment, la reparació i la reconversió d'embarcacions d'esbarjo i iots.

Tasques

  • Revisa i realitza el manteniment del motor de les embarcacions, en especial dels seus sistemes auxiliars.
  • Realitza exàmens i executa els procediments de detecció pertinents per identificar possibles avaries en el motor. Desmunta les peces mecàniques del motor defectuoses i les substitueix.
  • Desenvolupa tasques electromecàniques de manteniment i instal·lació de plantes propulsores, màquines i sistemes auxiliars del motor d'embarcacions esportives i d'esbarjo.
  • Identifica i col·labora en la planificació dels treballs a realitzar amb la resta de l'equip tècnic especialista.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE