Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

Coneix aquesta ocupació

Descripció

El o la tècnic/a d'atenció al creuer té per objectiu atendre les necessitats que tenen les empreses navilieres dedicades als creuers ja que, quan aquests arriben a un port, requereixen de serveis especialitzats. Aquestes empreses navilieres que acullen turistes als seus vaixells han de contractar altres empreses que organitzin els itineraris, l'acollida de turistes als ports de les ciutats que es visiten -on embarquen i desembarquen part del passatge-, l'organització de les visites turístiques, els aprovisionaments dels vaixells en ruta, l'atenció a les tripulacions quan baixen a terra i la gestió administrativa de totes les qüestions legals que afecten aquesta activitat, entre altres. En conseqüència, desenvolupa la seva activitat professional dins del teixit d'empreses especialitzades en la prestació d'aquests serveis d'atenció al creuers.

Tasques

  • Atén les demandes dels creuers i gestiona els tràmits a realitzar davant les autoritats administratives portuàries i davant els proveïdors de béns i serveis que el creuer pugui necessitar.
  • Gestiona les obligacions generals relacionades amb les operacions logístiques dels vaixells de creuers, convertint-se en el principal punt de contacte de clientela i proveïdors en tots els assumptes logístics al port d'arribada.
  • Planifica les tasques de l'equip responsable de prestar els serveis que els creuers demanen i s'ocupa de la recopilació i organització de tota la informació per coordinar l'enviament de mercaderies i prestació de serveis a bord. Verifica que totes les mercaderies es lliurin o s'enviïn amb la documentació duanera necessària.
  • Realitza el conjunt de tasques administratives necessàries per donar suport als serveis de gestió del creuer.
  • Recull i organitza tota la documentació necessària per dur a terme els procediments de facturació que integren el conjunt de serveis prestats per l'empresa d'atenció al creuer.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE