Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la monitor/a d'activitats nàutiques desenvolupa i coordina el conjunt d'activitats relacionades amb la pràctica d'activitats i esdeveniments nàutics a la Marina. En les grans marines coexisteixen escoles de vela, clubs nàutics, equips de competició, cursos per a la pràctica esportiva de curta durada de paddle surf, caiac, windsurf, etc. així com lloguer d'embarcacions recreatives, entre altres.

Tasques

  • Organitza i gestiona esdeveniments esportius i competicions propis de la Marina. S'ocupa de la logística en la celebració de regates i esdeveniments.
  • Organitza les sortides en equip a les competicions esportives així com a entrenaments: reserva d'hotels, tramitació d'autoritzacions, permisos, llicències federatives, transport, etc.
  • Planifica totes les activitats esportives i d'entrenament que es realitzen a la Marina.
  • S'encarrega del manteniment de les embarcacions, de les instal·lacions esportives i de la posada a punt del material per a l'aprenentatge i pràctica esportiva d'activitats nàutiques.
  • Desenvolupa la programació dels cursos d'estiu: coordinació dels cursos pel que fa a manuals, horaris, torns, distribució dels grups, etc. També recull i ordena tota la documentació i assegurances de les persones participants als cursos i tota la documentació relacionada.
  • Proporciona informació actualitzada de l'oferta de cursos i activitats nàutiques al web de la Marina.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE