Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El perfil professional de tècnic/a especialista en soldadura nàutica té com a responsabilitat fabricar, muntar i reparar elements metàl·lics i construccions de les embarcacions esportives i de recreació, tant fixes com mòbils, així com també fer el manteniment dels equips i sistemes auxiliars. Les tasques que realitza demanen cura i atenció al detall, ja que s'encarrega de traçar, tallar i conformar les estructures metàl·liques, instal·lacions i productes de fabricació mecànica, d'acord amb especificacions de procediments de soldadura (WPS), amb criteris de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient.
Treballa principalment en petites empreses que realitzen el manteniment, la reparació i la reconversió d'embarcacions d'esbarjo i iots, especialitzant-se en la fabricació, muntatge i reparació d'elements metàl·lics que requereixen de tècniques de soldadura i caldereria industrial, així com també coneixements de l'àmbit de la ferreteria i/o el muntatge i el manteniment de sistemes hidràulics.

Tasques

  • Realitza procediments de mecanització i soldadura en vaixells i embarcacions.
  • Repara, realitza el manteniment i muntatge de sistemes hidràulics customitzats, sempre complint la normativa requerida, amb criteris de qualitat i de prevencio de riscos laborals.
  • Realitza operacions de fabricació, muntatge i reparació d'elements de caldereria i estructures metàl·liques, aplicant les tècniques necessàries i procediments establerts.
  • Executa els talls mecànics o tèrmics i les soldadures, d'acord amb especificacions de procediments de soldadura (WPS) o les projeccions tèrmiques, amb criteris de qualitat i seguretat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE