Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la tècnic/a de vela realitza tasques d'instrucció en els cursos de vela que es realitzen en els clubs nàutics que allotgen les marines. També entrena esportistes i equips de vela que competeixen en regates i esdeveniments esportius de caràcter nacional o internacional, i s'encarrega també de gestionar i organitzar esdeveniments esportius en aquest àmbit.
Aquest perfil professional es caracteritza per estar capacitat per dinamitzar i instruir persones en la iniciació esportiva de la vela en aparell fix o lliure; per tant, compta amb l'acreditació específica que li permet governar una embarcació d'esbarjo de fins a vuit metres.

Tasques

  • Dinamitza i instrueix en la iniciació esportiva de la vela.
  • Organitza, acompanya i tutela els/les esportistes durant la participació en competicions i esdeveniments esportius, acompanyant o dirigint a regatistes en les activitats.
  • Dirigeix, dinamitza i adapta, si cal, les sessions d'entrenament i perfeccionament dels equips esportius en embarcacions de vela, utilitzant embarcacions amb aparell fix i lliure.
  • Governa embarcacions d'esbarjo de fins vuit metres.
  • Gestiona els recursos materials necessaris i es responsabilitza de la seguretat de la navegació i de les instal·lacions esportives utilitzades.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE