Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la tècnic/a de vela realitza tasques d'instrucció en els cursos de vela que es realitzen en els clubs nàutics que allotgen les marines. També entrena esportistes i equips de vela que competeixen en regates i esdeveniments esportius de caràcter nacional o internacional, i s'encarrega també de gestionar i organitzar esdeveniments esportius en aquest àmbit.
Aquest perfil professional es caracteritza per estar capacitat per dinamitzar i instruir persones en la iniciació esportiva de la vela en aparell fix o lliure; per tant, compta amb l'acreditació específica que li permet governar una embarcació d'esbarjo de fins a vuit metres.

Tasques

  • Dinamitza i instrueix en la iniciació esportiva de la vela.
  • Organitza, acompanya i tutela els/les esportistes durant la participació en competicions i esdeveniments esportius, acompanyant o dirigint a regatistes en les activitats.
  • Dirigeix, dinamitza i adapta, si cal, les sessions d'entrenament i perfeccionament dels equips esportius en embarcacions de vela, utilitzant embarcacions amb aparell fix i lliure.
  • Governa embarcacions d'esbarjo de fins vuit metres.
  • Gestiona els recursos materials necessaris i es responsabilitza de la seguretat de la navegació i de les instal·lacions esportives utilitzades.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE