Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

És la persona que dirigeix o desenvolupa feines de manteniment de platges i espais litorals pròxims. Això comporta, a més de les tasques de neteja, les de senyalització, manteniment d'instal·lacions com contenidors, dutxes, mobiliari urbà, etc. i, eventualment, també el control de l'afluència de públic. Ha de treballar per a una millor conservació de l'ecosistema, el que inclou la preservació de les poblacions animals i vegetals. També ha de tenir la capacitat de dirigir grups de voluntaris/àries o treballadors/es eventuals durant els períodes d'augment de l'activitat.

Tasques

  • S'encarrega de la neteja, amb mitjans mecànics i manuals, de la sorra, de la vegetació, de la superfície de l'aigua i de les papereres.
  • Controla i porta un inventari de l'estat de conservació del mobiliari urbà, de les senyalitzacions, de les dutxes, etc.
  • Col·loca senyalitzacions i tancaments en funció de l'afluència de públic i dels períodes de nidificació de les aus, per exemple.
  • Informa el públic de la normativa general de costes i de les ordenances municipals que cal respectar.
  • Anota qualsevol incidència i, si cal, es posa en contacte amb la policia local i cossos ambientals (Seprona o Mossos d'Esquadra).
  • Elabora un petit informe setmanal i mensual, a partir de les fitxes d'incidències que omple diàriament.
  • Dirigeix un equip de persones eventuals o voluntàries durant els períodes de més activitat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE