Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Project controller

Descripció

És la persona responsable del disseny de futurs projectes d'energia renovable. A tal efecte, haurà de considerar no només la maximització de la producció energètica sinó també les característiques del futur emplaçament, les restriccions a nivell ambiental i les especificacions que han de complir les instal·lacions d'energia renovable, bé sigui eòlica, d'energies solars (fotovoltaica, tèrmica, termosolar, etc.), d'energia hidràulica, geotèrmica o de biomassa.

La seva missió principal és liderar les diferents etapes del projecte des de la fase de tramitació fins la fase de promoció i generació de l'energia. Per aconseguir aquest objectiu haurà de col·laborar amb altres àmbits de l'empresa com la direcció de desenvolupament i promoció.

Tasques

Les tasques generalment vinculades a aquesta ocupació són les següents:
  • Calcula múltiples aspectes en el disseny de les instal·lacions: restriccions d'emplaçament respecte nuclis urbans, anàlisi del flux d'energia, simulacions fotogràfiques, mapes de zona d'influència visual, aspectes d'intensitat sonora (si s'escau), càlcul i estimacions de possibles pèrdues energètiques, càlcul de drenatges pluvials (si s'escau), etc.
  • Gestiona la contractació de terrenys així com la negociació amb la propietat si s'escau.
  • Es responsabilitza del contacte amb organismes, administracions i entitats involucrades amb els projectes. Realitza les tramitacions administratives i gestiona tota la documentació. S'encarrega d'obtenir els permisos i llicències necessaris per garantir la legalitat de les instal·lacions d'energia renovable fins a la seva posada en marxa.
  • Realitza la interlocució i el seguiment dels contractes amb els proveïdors d'infraestructura.
  • S'encarrega del control econòmic de pressupostos i la supervisió de les obres de construcció de les instal·lacions d'energia renovable.
  • Supervisa el progrés del projecte i detecta possibles incidències en el mateix. Efectua el seguiment i controla els terminis, costos i qualitat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE