Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Ecovaloritzador/a

Descripció

És el/la responsable logístic d'algunes instal·lacions de petita o mitjana dimensió, dedicades a la valorització de residus (deixalleries, plantes de triatge, etc.). La valorització de residus és el conjunt d'operacions que tenen per objectiu que un residu torni a ser utilitzat totalment o parcialment. El reciclatge o la reutilització, per exemple, són un tipus de valorització.

El/La tècnic/a en valorització de residus coordina la tasca dels/de les responsables locals, en verifica el funcionament correcte i eficient a partir de balanços de caràcter mensual i introdueix canvis i millores tant en els procediments com en els itineraris de valorització dels subproductes.

És responsable final de les instal·lacions i els operaris/àries, i és la persona que s'encarrega de contractar serveis externs (de neteja, transportistes, etc.).

Tasques

  • Coordina les funcions dels/de les responsables de les instal·lacions de selecció, de triatge o de les deixalleries.
  • Revisa periòdicament el funcionament correcte de les instal·lacions.
  • Actua d'interlocutor/a amb els gestors/es autoritzats/des, transportistes i gerents d'empreses recicladores.
  • Analitza els costos d'explotació, el balanç d'entrades i sortides de productes, les valoritzacions obtingudes i les propostes de millores.
  • Implanta canvis en els procediments i els itineraris de valorització.
  • Porta a terme la coordinació amb la direcció de l'empresa, els ajuntaments i altres entitats de l'Administració.
  • Redacta informes periòdics sobre els resultats de cada instal·lació, l'evolució previsible i els canvis desitjables, incloses les promocions internes i el règim disciplinari del personal adscrit a l'empresa.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE