Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

Tècnic/a en planificació i ordenació d'espais naturals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Ecoplanificador/a

Descripció

És responsable de la planificació territorial i urbanística en espais naturals concrets o àmbits territorials més amplis, on el component natural és bàsic pel que fa a la concepció i el desenvolupament. Un pla territorial pot ser també sectorial (per exemple, la distribució de l'energia eòlica en un gran territori).

Dirigeix el disseny de les bases per a l'ordenació territorial en espais naturals o hi participa.

Realitza la programació, l'avaluació i el seguiment de l'execució material, com també del disseny dels indicadors per al seguiment continu del desenvolupament segons els criteris prefixats.

Tasques

  • Redacta plans i coordina diferents especialistes amb coneixements científics i tècnics sobre paisatge i ecosistemes naturals.
  • Estableix criteris per al desenvolupament i l'actualització del plantejament redactat.
  • Ofereix assessoria en matèria dels planejaments territorial i urbanístic que impliquin actuacions físiques sobre ecosistemes naturals.
  • Ofereix assessoria en matèria d'impacte ambiental, d'infrastructures i d'usos del sòl que afectin els ecosistemes naturals.
  • Fa el seguiment, control i anàlisi del desenvolupament dels paisatges i ecosistemes objecte de la planificació al llarg del temps.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE