Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Tècnic/a litoral

Descripció

És un/a professional capaç d'abordar, tractar i solucionar els diferents problemes ambientals que es presenten en el litoral.

Ha de portar a terme una gestió sostenible d'un litoral concret, que pot estar urbanitzat o no, i que normalment suporta una gran pressió turística.

Tasques

  • Coordina els diferents serveis que en un determinat territori incideixen sobre la utilització del front costaner (neteja de platges, seguretat, vigilància de la pesca costanera, gestió de sistemes naturals, etc.).
  • Manté la relació i realitza la inspecció i el control de les empreses que tenen la concessió per a l'explotació d'una activitat pesquera, nàutica, turística, etc. A més, participa en la redacció dels plecs de condicions per a aquestes concessions.
  • Fa d'interlocutor/a entre les diverses administracions (estatal, autonòmica i local) competents i els particulars afectats: concessionaris, grups d'interès, entitats i grups ecologistes.
  • Controla i fa el seguiment del nivell de qualitat dels sistemes litorals, tenint en compte les diverses variables i indicadors.
  • Coordina un equip interdisciplinari de tècnics/ques per desenvolupar projectes o accions concretes.
  • Ofereix informació i assessorament a les administracions i a persones particulars.
  • Redacta informes periòdics sobre l'estat dels nivells de qualitat ambiental, d'ús social i de rendiment econòmic del territori litoral tractat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE