Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Economia Verda i Circular

En contraposició al model econòmic lineal d'extracció, fabricació, consum i eliminació, l'economia verda i circular fomenta la circularitat dels fluxos materials i energètics en el procés de producció d'un determinat producte. L'economia verda i circular, doncs, té com a objectiu l'optimització del rendiment d'uns recursos finits mitjançant la circulació dels productes, materials o fonts d'energia fins a la seva màxima utilitat. Alhora, també impulsa una lògica respectuosa amb el medi ambient i amb el mínim impacte ambiental possible des de les fases inicials de la cadena de producció fins al consum final del producte o servei. A més, l'impuls d'aquest sector entronca amb la voluntat de moltes ciutats de contribuir a la lluita contra el canvi climàtic millorant l'eficiència energètica i reduint la dependència dels combustibles fòssils, així com les emissions de gasos d'efecte hivernacle. És per això que les ciutats estan introduint aquesta lògica dins de la gestió urbana, per exemple promovent les energies renovables, incidint la mobilitat sostenible, l'enllumenat intel·ligent o la controlant la qualitat de l'aire.

Medi ambient

01-2006 | *** | català | principiant

Documents (5 de 8)

Ocupacions més demandades al sector de l'Energia i Aigua

11-2015 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades en el sector de l'Energia i Aigua, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades en el sector de l'Energia i Aigua, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències del sector i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2015

Obrir

Ocupacions més demandades al Mercat de Treball. Informe Global 2015

11-2015 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències dels sectors i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2015

Obrir

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector de l'Energia i l'Aigua

10-2015 | *** | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector de l'Energia i l'aigua, amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector'

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2015

Obrir

Informe sectorial: Energia

01-2013 | *** | català | avançat

Informe sectorial d'energia de Barcelona Activa - Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest

Informe sectorial d'energia de Barcelona Activa - Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest sector econòmic, tant a nivell d'activitat, com dels perfils professionals associats a aquestes noves tendències i pautes de canvi.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-2013

Obrir

Informe sectorial: Energies renovables

01-2013 | *** | català | avançat

Informe sectorial d'energies renovables de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest

Informe sectorial d'energies renovables de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest sector econòmic, tant a nivell d'activitat, com dels perfils professionals associats a aquestes noves tendències i pautes de canvi.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-2013

Obrir

Veure més documents

Enllaços d'interès (5 de 5)

Estudi sobre l'Economia Verda a Barcelona. Síntesi de resultats

28-05-2020 | *** | català | avançat

L'estudi presenta un conjunt d'indicadors de l'economia verda a l'àrea de Barcelona per tal de conèixer la seva dimensió i evolució, i planteja reptes i oportunitats d'aquesta.

L'estudi presenta un conjunt d'indicadors de l'economia verda a l'àrea de Barcelona per tal de conèixer la seva dimensió i evolució, i planteja reptes i oportunitats d'aquesta.

Data de publicació: 15-11-2015

http://www.slideshare.net/barcelonactiva/estudi-sobre-leconomia-verda-a-barcelona

APPA - Asociación de productores de energias renovables

19-05-2020 | * | castellà | principiant

Associació de productors d'energies renovables d'àmbit estatal i representada per socis de totes les CC.AA. APPA la conformen societats dels sectors dels biocarburants, biomassa, eòlic, fotovoltaic, geotèrmica i altres

Associació de productors d'energies renovables d'àmbit estatal i representada per socis de totes les CC.AA. APPA la conformen societats dels sectors dels biocarburants, biomassa, eòlic, fotovoltaic, geotèrmica i altres energies renovables. APPA pretén contribuir al desenvolupament de les energies a travès de la sensibilització, diàleg i coordinació amb les entitats públiques i privades.

http://www.appa.es/

Associació Europea per les Energies Renovables

19-05-2020 | ** | anglés | avançat

Associació que porta a terme el seu treball de forma independent dels partits polítics, institucions, empreses comercials i grups d'interès.

Associació que porta a terme el seu treball de forma independent dels partits polítics, institucions, empreses comercials i grups d'interès.

http://www.eurosolar.org

Institut per a la Diversificació i l'Estalvi Energètic (IDAE)

19-05-2020 | ** | català | avançat

Entitat del Ministeri d'Indústria que promou l'estalvi d'energia i un consum més eficient, a través de les energies alternatives.

Entitat del Ministeri d'Indústria que promou l'estalvi d'energia i un consum més eficient, a través de les energies alternatives.

http://www.idae.es/

IREC - Institut de Recerca en Energia de Catalunya

19-05-2020 | ** | català | principiant

L'Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) va ser creat per contribuir en l'objectiu de fer un futur energèticament més sostenible tenint present la competitivitat econòmica i proveint

L'Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) va ser creat per contribuir en l'objectiu de fer un futur energèticament més sostenible tenint present la competitivitat econòmica i proveint la societat amb la màxima seguretat energètica.

http://www.irec.cat

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Economia Verda i Circular

Energies renovables

Gestió mediambiental

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE