Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Els residus sòlids urbans són els que s'originen en l'activitat domèstica i comercial de les ciutats (brossa, mobles, electrodomèstics vells, embalatges, restes orgàniques, etc.). Aquest/a professional es correspon amb un perfil d'enginyer/a especialista en processos industrials que es responsabilitza de l'execució de projectes de millora dins una planta de tractament de residus urbans.

Tasques

Les tasques associades a aquest perfil professional solen ser les següents:
  • Analitza els processos de tractament residual i posterior obtenció d'energia (incineració, gasificació, piròlisi i metanització). Analitza volums processats, estableix límits de capacitat, fixa barems en quant a l'obtenció d'energia, etc.
  • En base als processos observats, impulsa projectes de millora d'aquests començant per la fase de disseny. Determina fites productives així com necessitats de nous equips de processament dels residus.
  • Porta el contacte amb el proveïdors d'infraestructura i maquinària. Controla els terminis, costos i qualitat durant la fase d'execució del projecte.
  • Gestiona la posada en marxa del projecte. S'encarrega de rebre els muntatges i assegurar la seva correcta instal·lació. Tanmateix s'encarrega de coordinar els diferents tipus d'equips (elèctrics, de control, mecànics, obra civil) per tal que funcionin adequadament amb els nous equips.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE