Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/la tècnic/a administratiu/iva i de finances de marina realitza tot un conjunt de tasques administratives relacionades amb la facturació, la gestió de cobraments i la comptabilitat per vetllar per la correcta gestió financera de l'entitat. Té la missió de gestionar i supervisar els recursos econòmics i financers de la instal·lació per aconseguir millors condicions de cost, liquiditat, rendibilitat i una seguretat òptima en la prestació dels serveis.

Tasques

- Analitza, defineix i dirigeix les inversions de l'organització. S'encarrega d'optimitzar els recursos econòmics i financers necessaris per aconseguir els objectius plantejats.
- Dissenya, implementa i monitoritza les estratègies financeres de la instal·lació. Manté negociacions amb les entitats financeres i altres proveïdors de la marina.
- Desenvolupa tasques de comptabilitat, tresoreria, auditoria interna i anàlisi financera.
- Realitza la comptabilitat i la supervisió dels cobraments als clients, així com el control financer i econòmic. Controla la facturació, la validació de les factures de subministrament i la seva comptabilització, així com la facturació de crèdit a clientela preferencial.
- Contempla la previsió d'ingressos i pagaments amb caràcter anual, elabora els llibres de comptabilitat i comptes anuals de la instal·lació.
- Controla les tasques del departament de recepció: facturació, morositat, etc., sense tracte directe amb client.
- Elabora i valida les nòmines dels/de les treballadors/ores de la marina i realitza el control de les seves hores extraordinàries. Desenvolupa les tasques de selecció i contractació de nou personal.
- Gestiona la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i les còpies de seguretat d'arxius administratius.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE