Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Aquest/a professional vetlla pel bon estat de conservació i funcionament de les instal·lacions de les marines i ports esportius. Assumeix les funcions de manteniment i també porta a terme les tasques pròpies d'amarratge d'embarcacions, assistint les tripulacions en les maniobres d'atracament. També s'encarrega de subministrar combustible a les embarcacions clientes de les marines i les procura l'abastiment de subministraments bàsics (aigua i electricitat).

Tasques

  • Porta a terme les rondes d'inspecció i control de les instal·lacions, comprovant el correcte amarratge de les embarcacions i esmena allò que considera que ho necessiti.
  • Planifica i executa les tasques de manteniment de les instal·lacions.
  • Vetlla per la seguretat de les instal·lacions i per l'acompliment de la normativa d'aplicació i també assumeix la vigilància i control de l'accés de persones al port.
  • Ajuda les embarcacions que entren o surten del port a en les maniobres d'amarratge per procedir amb la màxima seguretat.
  • Controla els llocs d'amarratge disponibles i planifica la seva ocupació en funció de les entrades i sortides previstes.
  • Controla i elabora el recull de serveis que cada client/a ha rebut a efectes de facturació, controlant els consums que hagi realitzat, així com el tràfic d'embarcacions que entren i surten del port.
  • Proposa la compra de nous equipaments i materials a efectes de reposició i millora de les instal·lacions, a fi i efecte de garantir-ne l'òptim funcionament.
  • Assumeix la gestió i organització de les tasques de neteja i recollida de residus, assegurant la netedat i higiene de les instal·lacions.
  • Controla l'execució de les tasques professionals en cas que tingui personal de suport al seu càrrec.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE