Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

És la persona responsable de dirigir el port i les seves instal·lacions en les seves vessants operativa, financera, econòmica i comercial, sota la dependència directa del Consell d'Administració o Junta Directiva. És responsable de dirigir i organitzar l'operativa del Port i les seves instal·lacions, així com de coordinar els diferents equips de treball.

Tasques

  • Assumeix la direcció de l'operativa del port en relació al manteniment de les instal·lacions, la gestió dels lloguers i concessions, la compra i venda d'amarratges, la seguretat del port i la prevenció dels riscos laborals, l'aprovisionament amb els proveïdors i la gestió dels recursos humans, entre altres.
  • Dirigeix la gestió administrativa i financera, supervisant la comptabilitat, elaborant els pressupostos i autoritzant pagaments.
  • Assumeix les relacions externes amb les institucions públiques i privades que convergeixen al port.
  • Supervisa el desplegament del Pla de Màrqueting del Port, la seva imatge corporativa i la relació amb els mitjans de comunicació.
  • Dirigeix el personal, contractant-lo i formant-lo en funció de les necessitats del port.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE