Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El director d'expansió hotelera és l'encarregat de planificar i gestionar correctament els processos que es posen en pràctica quan els hotels o grups hotelers obren noves unitats de negoci o absorbeixen hotels ja existents. L'expansió en l'àmbit hoteler, igual que en altres camps de l'hostaleria, és una fenomen molt comú en l'actualitat, ja que una de les tendències del sector apunta cap a la creació de grans grups hotelers, en molts casos, amb presència internacional.

Tasques

  • Assumeix la política de l'empresa i l'estratègia d'expansió.
    Decideix entre els diferents models d'expansió (franquícies, contractes de gestió, aliances estratègiques, etc.).
  • Realitza una anàlisi de viabilitat econòmica i financera en què es contemplen adquisicions de sòls, immobles, establiments, etc.
  • Gestiona carteres de sols en vies de ser urbanitzables.
  • Negocia les condicions econòmiques amb els propietaris de les superfícies d'hotels de nova construcció o dels hotels que passaran a formar part del grup.
  • S'ocupa de supervisar la documentació referent als contractes i procediments legals i administratius necessaris (tràmits de tipus fiscal, tràmits davant de l'administració local, etc.).
  • Negocia amb les administracions competents les condicions d'implantació dels nous establiments (desenvolupament de la zona, problemàtiques d'ordenació...).
  • Coordina els processos legals, administratius i comercials necessaris per a l'obertura dels nous hotels de la cadena.
  • Supervisa el compliment de les normes corporatives i d'imatge dels nous establiments.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE