Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/La compositor/a d'imatges digitals treballa en el procés de producció d'un producte audiovisual o multimèdia. Utilitza programes informàtics per realitzar composicions de plànols, fons i tots els elements i objectes que composen un fotograma. La seva feina té lloc abans de la postproducció, i inclou aquestes composicions durant l'edició i la mescla de les imatges.

Aquest/a professional treballa sota els requeriments de la direcció de fotografia i combina el seu treball amb el d'artistes pintors/es, artistes de processos digitals, realitzadors d'efectes especials i direcció tècnica en processos digitals.

Tasques

  • En la preproducció treballa en la definició dels ambients i backgrounds juntament amb l'equip creatiu, la direcció de 3D i/o la direcció de fotografia.
  • Composa plànols utilitzant software específic.
  • Realitza les operacions necessàries per completar un plànol i tots els elements que el composen i integrar-hi els personatges animats.
  • Supervisa amb aplicacions auxiliars elements com les pintures, el color, l'ambient, les distàncies focals de la càmera i la perspectiva i els valors espacials d'un fotograma.
  • Composa els dibuixos del frame (fotograma).
  • Composa els fotogrames finals.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE