Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/La comissari/ària és responsable d'elaborar el discurs teòric i conceptual d'una exposició. És especialista en la temàtica que tracta l'exposició, coneix les obres que s'hi exhibiran i, per tant, és capaç de dotar el discurs expositiu d'un contingut científic.

Tasques

  • Elabora el discurs teòric de l'exposició i realitza la investigació pertinent per dotar-la de contingut científic.
  • Confecciona l'índex de peces, obres o béns culturals que s'exhibiran.
  • Aporta la relació dels/de les prestadors/es de les obres que s'exhibiran.
  • Supervisa els continguts dels textos de l'exposició i controla que en tot moment s'ajustin al discurs teòric.
  • Participa en l'elaboració del guió expositiu i en el disseny de l'exposició per tal de definir els recursos expositius, el ritme de l'exposició, els recursos estètics, etc.
  • Intervé en l'elaboració del catàleg de l'exposició.
Als projectes amb un pressupost que impedeixi la contractació d'una plantilla nombrosa de professionals, el/la comissari/ària s'encarrega fins i tot de la majoria de les tasques de coordinació tècnica d'una exposició, com la coordinació de l'equip de professionals que intervenen en la producció, la contractació de les assegurances pertinents i dels serveis de les empreses especialitzades que intervenen en el muntatge i desmuntatge i la coordinació dels circuits d'itinerància.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE