Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El/La tècnic/a de projecte d'investigació participa en els projectes d'investigació bàsica o aplicada i s'ocupa de l'equipament o instrumental, seguint les directrius de l'investigador/a responsable del projecte.

L'àmbit en què es desenvolupa la seva feina és sobretot l'espacial i en el si d'organismes o centres de recerca públics tant nacionals com d'abast internacional i, en menor grau, en la indústria. El sector comprèn diversos camps d'actuació: des de la concepció i desenvolupament de la missió o d'estudis amb finalitats científiques com l'exploració i característiques del medi espacial o planetes o amb una finalitat més comercial com els recursos disponibles i la seva explotació o bé les aplicacions dels satèl·lits (telecomunicacions, navegació i posicionament, meteorologia, observació de la Terra...)

Aquesta diversitat de competències requerides per participar als projectes d'investigació espacial provoca que cooperin professionals d'àmbits molt diferents i fins i tot de disciplines allunyades del camp de la investigació espacial, com la medicina, la genètica, etc.

Tasques

  • Col·labora en la preparació de la proposta de finançament del projecte sota la supervisió del seu/de la seva investigador/a responsable.
  • Executa les tasques d'investigació que li assigna l'investigador/a.
  • Supervisa els treballs que desenvolupa el personal al seu càrrec, en el cas que n'hi hagi.
  • Elabora i conserva la documentació de suport a les tasques d'investigació.
  • Garanteix un manteniment adequat de l'equipament que s'utilitza en la realització del projecte. Per fer aquesta tasca, és possible que hagi de recórrer a un altre equip de treball.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE