Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

L'especialista en la protecció de dades de caràcter personal té com a missió supervisar totes les operacions i procediments tècnics, automatitzats o no, que permetin la recollida, gravació, conservació, elaboració, modificació, bloqueig i cancel·lació de dades. També controla les cessions de dades que es derivin de comunicacions, consultes, interconnexions i transferències externes d'una organització, privada o pública, per tal que aquestes operacions compleixin el marc legal de la Llei orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

Tasques

 • Coordina el programa corporatiu de protecció de dades de caràcter personal.
  Coneix l'estat actual dels diferents marcs legals sobre confidencialitat i protecció de dades, i supervisa els avenços en tecnologies de la informació per assegurar l'adaptació i la conformitat de l'organització.
 • Supervisa i executa el compliment de les normes sobre protecció de dades de caràcter personal.
  Ofereix serveis com a consultor sobre protecció legal de la informació en tots els departaments de l'organització i en entitats apropiades.
 • Dirigeix auditories periòdiques sobre la protecció de les dades sensibles.
  Treballa en col·laboració amb totes les unitats responsables del tractament d'informació sensible (creació, emmagatzematge, organització i accés) per assegurar que l'organització manté la protecció apropiada, segons l'estratègia i les polítiques acordades.
 • Participa en el desenvolupament, la posada en pràctica i la supervisió de tots els acords amb agents externs que operen amb dades cedides en comunicacions, consultes, interconnexions i transferències, per assegurar el compliment de les normes legals i les polítiques corporatives.
 • Estableix i administra el procés per rebre, documentar, seguir, investigar i prendre acció en totes les queixes referents a les polítiques i als procediments sobre protecció de dades de caràcter personal de l'organització, en la coordinació i la col·laboració amb altres funcions similars, i quan és necessari, en els processos legals.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE