Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

És el/la professional que assessora i ajuda a la persona client en la recerca d'un ideal de bellesa propi i el concreta, desenvolupa i implementa en la seva imatge externa. L'ideal de bellesa és la manera en què es poden combinar el conjunt de trets físics de cada persona, amb el conjunt de colors, línies, formes, volums, símbols, etc., que la complementen. Els ideals de bellesa varien respecte a les geografies, civilitzacions, sensibilitats i, per descomptat, segons les diferents cultures estètiques.

Tasques

  • Defineix l'ideal de bellesa amb què es voldrà sentir identificada la persona client utilitzant eines i recursos que li són propis com, per exemple, els "books d'ideals de bellesa", un recull de reproduccions visuals d'aquests ideals que ajuda a visualitzar millor les possibilitats.
  • Identifica els trets físics del/de la client mitjançant l'anomenada "fitxa de captació d'informació". En aquesta fitxa es detallen els tipus de colors, línies, formes i volums de la imatge externa de la persona, per tal de veure si aquestes característiques físiques es vinculen a algun dels ideals de bellesa tipificats o de moda.
  • Demana a altres professionals que col·laboren (de la perruqueria, estètica, maquillatge, dietètica, etc.) valoracions de qualitat i de possibilitats.
  • Estableix i concreta l'aparença física-externa que ha de tenir la persona client.
  • Fa la proposta gràfica i visual a la persona client, utilitzant eines i recursos que li són propis (proposta de perruqueria, maquillatge, vestuari, etc.).
  • Desenvolupa el procés de l'assessoria de bellesa proposada treballant amb col·laboradors/es tècnics.
  • Audita els nivells de qualitat i excel·lència del servei realitzat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE