Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Descripció

Aquest professional segueix les normatives ISO de qualitat focalitzades als processos, les normatives de Bones Pràctiques (BPLs/BPMs/BPCls) o el marcatge CE per a la certificació de dispositius mèdics, per garantir que les actuacions realitzades acompleixin amb els requisits preestablerts per la llei, els objectius de l'empresa, sigui reproduïbles, traçables, correctament documentades i que el personal estigui perfectament capacitat per a dur a terme les tasques assignades.

El/la tècnic/a de qualitat en biotecnologia té dues àrees d¿actuació: el control de la qualitat i la garantia de la qualitat. Assegura la conformitat de les especificacions internes amb els estàndards i les bones pràctiques de fabricació. La garantia de la qualitat (definir el marc i els estàndards de referència) i el control de la qualitat (definir els processos, els sistemes de comprovació interns i estàndards de referència). Ha de dur a terme la definició de l'estratègia d'assegurament de qualitat, els tipus de normatives a les que s'ha de respondre, els recursos assignats i els controls necessaris d'equips tècnics i humans.

Tasques

Garantia de qualitat:
  • Supervisa la redacció i actualització dels PNTs (Procediments Normalitzats de Treball) necessaris per a descriure, organitzar i gestionar els processos sota la seva responsabilitat.
  • Redacta els protocols de validació i en coordina l'execució.
  • Coordina i executa les auditories internes.
  • Gestiona les possibles desviacions i les accions correctives que se'n derivin.
  • Gestiona el control dels canvis duts a terme.
  • Prepara tota la documentació necessària per a obtenir certificacions de qualitat.
Control de qualitat:
  • S'encarrega de la realització d'anàlisis per a controlar la qualitat de les matèries primeres i dels acabats.
  • Realitza el muntatge dels aparells, la preparació de les proves, la realització dels assajos i l'anàlisi i transmissió dels resultats al/a la seu/va superior.
  • És el/la responsable del manteniment i funcionalitat de les eines del laboratori per tal d'assegurar la seguretat en els processos de control de qualitat.
  • Assegura un control regular del material i garanteix unes condicions òptimes de treball.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE